Kjær Jensen Foto

All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Bryllup og festFestfotografering kan være mange ting, som f.eks:

  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Receptioner
  • Sølv- og guldbryllupper
  • Barnedåb
  • + meget mere

    Fordelen ved at få mig til at komme og fotografere jeres bryllup/fest, er først og fremmest, at I kan nyde festen, uden at tænke på at få taget billeder. I er sikre på billeder af høj kvalitet. Jeg gør meget ud af, at billederne skal dokumentere hele festen, så at man efterfølgende kan "genopleve" festen vha. billederne.

  • Jeg tager flere hundrede billeder til eksempelvis bryllupper. I får minimum 800 billeder leveret på USB-nøgle eller som download. De vil da være delt op i reportagebilleder (billeder der dokumenterer dagen), og egentlige bryllupsbilleder. Alle billederne er efterbehandlet og optimeret på computer (med ekstra fokus på bryllupsbillederne).

Jeg giver naturligvis gerne tilbud på fotografering til jeres bryllup. Skriv til mig, hvad I har af ønsker og idéer på email, så vender jeg hurtigt tilbage med et godt tilbud.


Se galleriet herunder for eksempler på bryllupsbilleder:

Fest og bryllupsgalleri

 

Min rolle til jeres bryllup/hvad kan I forvente:

En heldagsbryllupsfotografering starter typisk med, at jeg er ved kirken i god tid inden vielsen. Her tager jeg billeder af gæsterne der ankommer til kirken, "stemningen" i kirken, gommen der venter på sin kommende hustru og naturligvis bruden, der ankommer til kirken.

Dernæst tager jeg billeder af den ventende brud og bruden der går ind i kirken og op til brudgommen. Hvis præsten tillader det, tager jeg også billeder af selve cermonien/vielsen. Dernæst tager jeg billeder af jer på vej ud af kirken inkl. lykønskninger foran kirken (inkl. eventuel "riskastning").

Nogle bryllupspar vælger at få taget brudebilleder direkte efter den kirkelige cermoni - andre får taget dem senere på dagen, eventuelt der hvor festen afholdes. Tidspunkt og sted har vi naturligvis aftalt på forhånd. Denne del tager ca. en time.

Herefter kører vi hen til feststedet, hvor bryllupsparret naturligvis igen "blander sig" med gæsterne. Dette dokumenterer jeg også, samtidig med at jeg sørger for at tage billeder af omgivelserne, bordopdækning, blomster og meget mere.

Når selve festen går igang, er jeg "fluen på væggen". Dvs. at jeg prøver at være så diskret som overhovedet muligt. Til festen tager jeg billeder af taler, sange, indslag, maden og selvfølgelig af gæster og brudeparret der hygger sig. Det er vigtigt for mig, at fotografere stemningen under festen.

Aftenen slutter for mit vedkommen typisk med brudevalsen, hvor jeg skal være hurtig og placere mig de rigtige steder.